Všimla jsem si, že to tu trochu zanedbávám, ale vařím a peču stále a myslím, že už zase o něco lépe, pořád mám spousty chybiček, ale něco jsem už vychytala. Naučila jsem se připravit jíšku a zvládla jsem i kynuté těsto a drobenku, i když tu musím ještě vypilovat. Měla jsem cuketový týden, na který nemám zas tak pěkné vzpomínky, protože mi chutnal jen jediný recept a to cuketová čína, ale né že bych cuketu neměla ráda, jen jsem prostě nezvolila vhodné recepty. Ochutnala jsem poprvé tofu a při správném okořenění nebylo špatné, určitě si jej ještě koupím. Dále jsem ochutnala sushi s lososem a opravdu mne mile překvapilo, stejně tak jako thajské závitky, vše v novém asijském bistru Bok ve Vaňkovce, po dopořučení jednoho foodblogera.
číst dál